Laatst bijgewerkt: 30 augustus 2026

Account verwijderen

Je kunt je Vakker-account verwijderen via de mobiele app of via de beveiligde online verwijderingsflow. Login is nodig om je identiteit te bevestigen voordat verwijdering kan worden gestart.

Open de beveiligde verwijderingsflow

Verwijderen via de mobiele app

Ben je ingelogd in Vakker? Ga naar Instellingen > Account verwijderen. Daar zie je vooraf of alleen je account wordt verwijderd, of ook een bedrijfsworkspace waar jij de laatste owner van bent.

Kan je niet inloggen?

Gebruik de wachtwoord-vergeten flow of mail naar support@vakker.be vanaf het e-mailadres van je Vakker-account. Vermeld ook je bedrijfsnaam.

Wat wordt verwijderd?

Na geldige bevestiging verwijderen we je Firebase Authentication-account, persoonlijke gebruikersinstellingen, persoonlijke profielbestanden, persoonlijke toegang tot workspaces en gegevens die uitsluitend aan jouw account verbonden zijn, voor zover van toepassing.

Ben je de laatste actieve owner van een bedrijf, dan kan ook de bijbehorende bedrijfsworkspace worden verwijderd, inclusief bedrijfsgegevens, klanten, taken, werkbonnen, imports, herinneringen en bedrijfsbestanden. Zijn er nog andere owners, dan blijft de workspace bestaan en verwijderen we alleen jouw toegang.

Bewaartermijn

Een beperkt technisch verwijderingsrecord kan maximaal 24 maanden worden bewaard voor beveiliging, foutonderzoek en bewijs van uitvoering. Sommige back-ups of providerlogs kunnen gedurende hun normale beperkte retentiecyclus blijven bestaan voordat ze automatisch worden overschreven of verwijderd.